Komunalno društvo GRAD d.o.o.

E-mail kdgrad@st.t-com.hr Telefon +385 (0)21 631 077Lokacija Ulica Žedno-Drage 7, 21400 Supetar, Otok Brač

Direktorica komunalnog društva Grad pozvala je građane grada Supetra na odgovorno i solidarno ponašanje pri odlaganju otpada u ovo krizno doba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani građani,

u ovoj teškoj i izvanrednoj situaciji, nastaloj koronavirusom (COVID-19 ), a radi zaštite zdravlja posebno ugrožene skupine radnika Komunalnog društva GRAD d.o.o., koji svakodnevno sakupljaju i odvoze komunalni otpad, trudeći se da održe naš Grad čistim i urednim, molimo da ne odlažete nepotreban otpad (pogotovo glomazni i zeleni otpad) te da odgodite sve nepotrebne aktivnosti čišćenja vrtova, stambenih prostora,... kako bi mogli svoju zadaću izvršiti na vrijeme i na zadovoljstvo svih nas, izlažući naše radnike što manjoj opasnosti od zaraze, a Grad ostaviti čistim i urednim i u ovim izvanrednim okolnostima.

Molimo za razumijevanje!

Unaprijed zahvaljujemo, s poštovanjem!

 

Komunalno društvo GRAD d.o.o.
direktorica Marijana Šemanović, mag.oec.univ.spec.oec.

Kontakt podaci

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Ulica Žedno-Drage 7
21400 Supetar
Otok Brač

Tel: +385(0)21 631 077

Fax: +385(0)21 631 107

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.