Logotip Komunalnog društva GRAD - Supetar

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

E-mail kdgrad@st.t-com.hr Telefon +385 (0)21 631 077Lokacija Ulica Žedno-Drage 7, 21400 Supetar, Otok Brač

Ilustrativna fotografija različitih spremnika za otpad

Nakon privremene odgode sutra se u Supetru sa predjelom Pašike nastavlja podjela plavih i žutih spremnika za otpad.

 

Komunalno društvo GRAD d.o.o., nakon što su spremnici podijeljeni u naseljima Škrip, Mirca i Splitska nastavlja s podjelom plavih i žutih spremnika za reciklabilni otpad (papir i karton i plastika). Spremnici će se dijeliti od kuće do kuće prema unaprijed utvrđenom rasporedu, a ako spremnike želite sami preuzeti izvan rasporeda ili ste ih propustili preuzeti unutar predviđenog termina, to možete učiniti u prostorijama Komunalnog društva GRAD d.o.o., u Ulici Žedno-Drage 7, Supetar, svaki utorak od 08 do 14 sati.

Podjela spremnika nastavlja se sa Supetrom - predio Pašike i vršiti će se od 16.02.2022. u vremenu od 08 do 14 sati, svakim podijeljkom, srijedom i petkom.

O rasporedu podjele žutih i plavih spremnika po ostalim predjelima Grada Supetra, građani će pravovremeno biti obaviještavani na službenim web stranicama Komunalnog društva GRAD d.o.o. i Grada Supetra, kao i na oglasnim pločama Grada Supetra.

Prilikom preuzimanja spremnika građani će djelatnicima Komunalnog društva GRAD d.o.o. na uvid morati predočiti osobnu iskaznicu korisnika koji je zadužen na adresi preuzimanja spremnika te potpisati potvrdu o preuzimanju.

Konačnom podjelom plavih i žutih spremnika, završava veliki projekt nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u Gradu Supetru čija ukupna vrijednost iznosi 1.062.178,06 kuna. Projekt je realiziran uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu 85 posto ukupnih sredstava.

Za sve informacije o spremnicima, građani se mogu obratiti na telefon 021/631-077 ili putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Kontakt podaci

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Ulica Žedno-Drage 7
21400 Supetar
Otok Brač

Tel: +385(0)21 631 077

Fax: +385(0)21 631 107

Raspored odvoza miješanog otpada 16.09.-14.06.

 Supetar - Dolčić  srijeda i subota
 Supetar - Centar  srijeda i subota
 Supetar - Pašike  utorak i petak
 Mirca   utorak i petak
 Splitska  ponedjeljak i četvrtak
 Škrip  ponedjeljak i četvrtak

Raspored odvoza miješanog otpada 15.06.-15.09.

 Supetar - Dolčić ponedjeljak, srijeda i petak
 Supetar - Centar utorak, četvrtak i subota
 Supetar - Pašike utorak, četvrtak i subota
 Mirca utorak, četvrtak i subota
 Splitska ponedjeljak, srijeda i petak
 Škrip ponedjeljak, srijeda i petakOva web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.